INTENZIVIRANJE SARADNJE U OBLASTIMA OMLADINE I SPORTA JE OBOSTRANI PRIORITET! Ministar Udovičić i ambasador Azerbejdžana poslali jasnu poruku
MOS

Republike Azerbejdžan u Republici Srbiji Nj. E. Kamil Hasijev razgovarali su danas o intenziviranju uspešne saradnje u oblastima omladine i sporta između dveju država.

Ministar Udovičić istakao je da je Ministarstvo omladine i sporta svim svojim kapacitetima na raspolaganju za razmenu znanja i iskustava iz nadležnih oblasti, kao i da je veoma važno podsticati povezivanje mladih i sportista iz Srbije i Azerbejdžana. Jedna od tema sastanka bio je i uticaj pandemije na mlade, posebno na sfere obrazovanja, rada i provođenja slobodnog vremena, kao i preduzeti vidovi institucionalne podrške.

 

 

Sagovornici su sumirali i nastupe i uspehe srpskih i azerbejdžanskih olimpijaca i paraolimpijaca ovog leta u Tokiju i naglasili da je produbljivanje saradnje u budućnosti obostrani prioritet.

SRBIJA JAČA PRIJATELJSKU SARADNJU! Ministar Udovičić sa predsednicom Predstavničkog doma Kipra: Potvrđen plan razvoja oblastima omladine i sporta (VIDEO)

DOBRODOŠLI U SRBIJU, ZEMLJU U KOJOJ ŽIVI SPORT! Udovičić delegatima iz celog sveta uputio važnu poruku!

POKAŽIMO DA MOŽEMO DA POBEDIMO! Ministar Udovičić razgovarao sa mladima u Novom Pazaru: Nastavite da svoje ciljeve postavljate visoko i ulažete u budućnost!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading