DOBRODOŠLI U SRBIJU, ZEMLJU U KOJOJ ŽIVI SPORT! Udovičić delegatima iz celog sveta uputio važnu poruku!
MOS

 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obratio se delegatima iz celog sveta koji su se okupili na Izbornom kongresu Svetske rvačke federacije, koji se danas održao u Beogradu, uoči Svetskog prvenstva za takmičare do 23 godine, čije će domaćin biti Srbija.

- Dobrodošli u Srbiju, zemlju u kojoj se sport živi i slavi. Hvala vam što ste prepoznali naše zalaganje i potpunu posvećenost da iz godine u godinu postižemo sve bolje sportske rezultate, što ste nam ukazali poverenje da budemo vaši domaćini i dali priliku da još jednom pokažemo Srbiju u najlepšem svetlu i svima vama koji ste najviši predstavnici svetskog rvanja.

DOBRODOŠLI U SRBIJU, ZEMLJU U KOJOJ ŽIVI SPORT! Udovičić delegatima iz celog sveta uputio važnu poruku!

MOS

 

Ponosni smo na to što Srbiju danas prepoznaju svi po sportskim šampionima, ali se tu nećemo zaustaviti.

Cilj od koga ni u jednom momentu ne odstupamo je da obaramo rekorde na svim sportskim poljima, ali i dalje razvijamo i unapređujemo sportsku infrastrukturu i to objektima poput Multifunkcionalne dvorane koja će biti jedinstvena, jedna od najfunkcionalnijih i najlepših dvorana u regionu i u Evropi za boroličke sportove.

Za Srbiju je velika čast što ćemo i naredne godine biti domaćini Svetskog prvenstva u rvanju za seniore čime ćemo u kontinuitetu biti domaćini najboljim rvačima sveta koji su budućnost ovog sporta koji su danas okupljeni u Beogradu i onima koji su najbolji rvači sveta, naredne godine.

Siguran sam da ćemo opravdati ovo ukazano ogromno poverenje i da će Srbija za sve biti zemlja u koju se rado vraćate i po najboljem pamtite! - istakao je u svom uvodnom obraćanju ministar Udovičić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading