Kovač: Turska interesantna, ali mi smo došli po medalju!
Tanjug/Ap

Turska je mlada i interesantna reprezentacija, lider je Adis Lagumdžija, sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Ekrema. Igraju dobru odbojku, u prvom kolu su dobili Rusiju, ali naš cilj se zna, rekao je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač uoči utakmice osmine finala Evropskog prvenstva.

Srbija i Turska sastaće se u nedelju od 20.30 sati u Gdanjsku, nakon što su aktuelni prvaci Evrope su u grupi A zauzeli drugo mesto, dok je Turska bila treća u grupi C.

- Očekuje nas težak posao, ali sa druge strane mi imamo kvalitet i vreme je da pokažemo naše najbolje izdanje. Mi smo došli da uzmemo medalju i idemo korak po korak - rekao je selektor Kovač za sajt Odbojkaškog saveza.

Na meč protiv Turske osvrnuo se i jedan od najboljih igrača Srbije Uroš Kovačević.

- Mi ne poznajemo selekciju Turske, znamo samo jednog njihovog igrača. Sigurno je da su dobar tim, čim su pobedili Ruse. Ipak, mi smo kvalitetniji tim i nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita, rekao je Kovačević koji prethodnih dana imao problema sa povredom butnog mišića, ali se oporavlja i boiće spreman za osminu finala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading