NIŠTA NIJE ŽELEO DA KRIJE Selektor Kovač javno otkrio prave razloge za poraz od Italije
cev

Selektor Srbije Slobodan Kovač žali za propuštenom šansom za finale, ali ne krije šta je presudilo u duelu sa "azurima".

- Drugačije bi sve bilo da je prvi set završen u našu korist. Ali, ova mlada ekipa Italije je više od nas želela pobedu i mislim da su igrali stvarno dobro u odnosu na nas koji smo igrali samo na trenutke. Umesto da krenemo četvrti set, mnogo pozitivnije krenuli smo sa 5:0 za protivnika, oni su dobili krila i priča je završena. Šteta. Mislim da smo mogli da igramo mnogo bolje kao tim, ali nismo mogli, da li zato što nam to protivnik nije dozvolio ili zato što nije bilo dobro veče, ali u svakom slučaju komplimenti za Italiju, za ovu mladu Italiju. A mi da budemo jaki u glavi i spremni za sledeću utakmicu - rekao je selektor Srbije.

Duel za bronzu donosi i drugi susret sa Poljskom na ovom šampionatu. Biće pritiska svakako, a domaćin koji je ranije igrao polufinale je imao i više vremena za oporavak.

- O tome smo već pričali. Nije dobro što je to ovako, ali opet treba da se igra. Danas je bilo u igri finale, sutra treba da bude velika borba sa domaćinom, punom dvoranom. Biće oni umorni, kao i mi. Treba da prevlada volja i želja za osvajanjem medalje - zaključio je Kovač.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vanja

19.09.2021 08:20

Igras jednu od najbitnijih utakmica i nije ti dan!? Takve treba odstraniti iz sporta!

Zoks

19.09.2021 09:37

Lafe, nemaš igrače za veće domete, ovaj kvalitet je toliko, pozz

sitalac

19.09.2021 10:18

i porazi su sastavni deo igre, zato glavu gore Najbolji ste sti ste mnogo puta dokazali.