SLEDE BITKE ZA MEDALJE Kovač i Lisinac posle deklasiranja Holandije dali veoma jake izjave
cev

Treći put u nizu će Srbija igrati polufinale Evropskog prvenstva, pa ne čudi što je selektor Slobodan Kovač bio zadovoljan posle deklasiranja Holandije u četvrtfinalu EP.

- Dobro smo igrali, koncentrisano, znali smo da ćemo olakšati sebi posao, ukoliko ih pomerimo servisom. Mislim da smo jedini na šampionatu uspeli da zaustavimo njihovog najboljeg napadača Abdela-Aziza i to je doprinelo krajnjem rezultatu. Standardno je da se ne veruje u nas. Ali, mi igramo za krv, za nas, to je najvažnije. Daćemo sve od sebe - rekao je Kovač.

Zadovoljan je bio i Srećko Lisinac.

- Holandija je od početka turnira do ove utakmice pokazala da je sjajna ekipa. Mislim da rezutat 3:0 ne pokazuje realnu sliku na terenu i sve ono što smo morali da uradimo da bismo pobedili. Svi govore o njihovom korektoru Nimiru, koji je stvarno jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji, ali mislim da je to ekipa koja ima i druge veoma dobre igrače pored njega. Oni su nam zadavali mnogo problema, u prvom setu nismo mogli da zatvorimo njihove sredndjake i igrače iz četvorke. Ali, na sreću smo prelomili taj prvi set kad je trebalo i onda smo malo odahnuli i odgrali bolje u nastavku. Hvala svima koji nas prate. Možda je fraza, ali stvarno osećamo ovde tu energiju, mnogo poruka nam stiže. Borićemo se, daćemo sve od sebe, samo neka budu uz nas i nek veruju, kao što mi verujemo - istakao je Lisinac.

U polufinalu će Srbija ići na pobednika dvoboja Italija - Nemačka. Taj meč se igra sutra, a polufinale je u petak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading