BLUD I RAZVRAT! Tokio nije dao KONDOME sportistima, nećete verovati kakva su pravila na Olimpijskim igrama! (VIDEO)
EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA ↑

 

Olimpijske igre su odavno poznate kao mesto gde sportisti bludniče i gde je puno razvrata. Rajan Lohte rekao je 2012. da 70 do 75 odsto sportista iz celog sveta došlo na Olimpijske igre i da je to razlog što dele mnogo kondoma .

Ali, nažalost, druga omiljena fizička aktivnost sportista ove godine može izgledati malo drugačije. Ovo su novi propisi o seksu na Igrama u Tokiju 2020.

Šta je sa kondomima u olimpijskom selu?

BLUD I RAZVRAT! Tokio nije dao KONDOME sportistima, nećete verovati kakva su pravila na Olimpijskim igrama! (VIDEO)

EPA-EFE/Tamas Kovacs

 

Tradicija deljenja kondoma na Olimpijskim igrama datira još od Igara 1988. u Seulu. Cilj je bio podsticanje sigurnog seksa i širenje svesti o HIV -u i SIDI. Od tada je davanje kondoma olimpijskim sportistima dugogodišnja tradicija.

Prema USA Todai, 8.500 kondoma je distribuirano tokom Igara u Seulu, dok je više od 450.000 kondoma bilo dostupno tokom Letnjih olimpijskih igara 2016. u Riju. Što znači, da, ovi zgodni, fit, oskudno odeveni sportisti su apsolutno zauzeti nakon što izađu sa terena.

 

Koja su pravila po pitanju kondoma?

Na 34 strani opsežne knjige olimpijskih igara u Tokiju, sportistima je rečeno da "izbegavaju nepotrebne oblike kontakta, koji uključuju zagrljaje, rukovanje i petice. Ali pošto suptilnost nije svima jača strana, pravila su potaknuta činjenicom da će se kondomi i dalje deliti ove godine ... ali ne pre nego što sportisti napuste Tokio.

Umesto 450.000 kondoma kao u Riju, samo 160.000 biće podeljeno za više od 11.000 sportista. Ovo se veoma razlikuje od onoga pre, kada su, prema "Distraktifi -u" , dispenzeri za kondome bili "dostupni u svakoj sali za ručak i salonu oko Olimpijskog sela" tokom Igara u Riju.

Zašto je Olimpijski organizacioni odbor primenio ova pravila?

BLUD I RAZVRAT! Tokio nije dao KONDOME sportistima, nećete verovati kakva su pravila na Olimpijskim igrama! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Ako se pitate zašto se odbor uopšte trudi da podeli kondome ako ne žele da ih sportisti trenutno koriste, to je zato što je očigledno cela svrha tradicije bila da se "podigne svest" oko SIDE, a ne da se ta tradicija zloupotrebi. Iako se Igre održavaju tokom KOVID-19, ove stroge mere postoje kako bi se pokušalo ograničiti širenje virusa.

Između "čudne" distribucije kondoma i kartonskih kreveta, mogli biste pomisliti da će olimpijci 2020. imati veoma celibatno takmičenje. Ali s obzirom na to kako 75 odsto sportista to obično radi na Igrama, prema ESPN -u , irske gimnastičar Ris Meklejn je pokazala da kreveti koji se mogu reciklirati zapravo mogu izdržati mnogo toga, i zato verovatno će biti puno sportista koji će ovo pravilo malo "zaobići" i onih koji će kući otići sa zlatom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading