LAGAN POSAO Jokić "odmarao", Denver samleo Kliperse (VIDEO)
Tanjug/Ap

Košarkaši Denvera demolirali su ekipu Los Anđeles Klipersa u noći između četvrtka i petka, toliko da Nikola Jokić i ostali starteri praktično nisu morali ni da igraju poslednjih 15 minuta meča - 122:91.

Nagetsi su na poluvremenu imali čak 34 poena viška, zatim i +40 u trećoj deonici kada je Jokić vezao sedam poena - dok je duel na kraju završio sa 12 poena, devet asistencija i šest skokova.

BOGDAN SLAVIO PROTIV BIVŠEG KLUBA Atlanta posle prave drame pobedila Kingse

Jokić je pogodio prvi koš na meču, zatim je Gordon vezao šest poena pre nego što je Džamal Marej "dodao" 13 uzastopnih. Praktično već u prvoj deonici, gde je Denver imao +17, bilo je jasno da će domaći tim ostvariti trijumf. 

Marej je na kraju sa 18 poena i bio najefikasniji u redovima Denvera. Hajland sa 16 i Vlatko Čančar sa 15 poena i 12 skokova dali su sjajan doprinos sa klupe. Zeke Nađi je dodao 13, takođe sa klupe, dok je Aron Gordon ostvario identičan učinak.

Klipersi su imali samo trojicu dvocifrenih igrača, i to sve trojicu sa klupe. Pauel je ubacio 13 poena, Braun je imao 12 poena i 10 skokova, a isto toliko je ubacio i Terans Man.

Kavaj Lenard i Pol Džordž zajedno nisu bili dvocifreni (6+3), mada vredi pomenuti da drugo poluvreme nisu ni igrali usled velikog zaostatka. Ivica Zubac je meč završio sa osam poena i pet skokova. 

Rezultati:

Dalas - Boston 95:124

Orlando - Memfis 115:123

Hjuston - Juta 114:131

Denver - L.A, Klipers 122:91 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading