PARTIJA ŽIVOTA LUKE DONČIĆA Slovenac ubacio nestvaran broj poena i vodio Dalas do pobede u "teksaškom" dvoboju sa Hjustonom (VIDEO)
Tanjug/Ap

Nekada je duel Dalasa i Hjustona bio pravi teksaški derbi, ali od kako su Rakete u "slobodnom padu" Mevsi sve lakše dolaze do pobede. Mnogi su to očekivali i večeras, ali je Hjuston izašao silno motivisan na parket i umalo režirao čudo od kog ga je delila samo brutalna partija Luke Dončića - 112:106. 

Slovenačkom košarkašu su za sedmi tripl-dabl u sezoni nedostajala samo dva skoka, a meč je završio sa 50 poena i 10 asistencija! Večerašnji meč vinuo ga je u nebesa Dalasa budući da je Dončić jedini igrač uz Dirka Novickog koji je u dresu Mevsa upisao više nastupa sa 50 i više poena. 

BOGDANOVIĆI BRUTALNI U NBA, SRBIN POBEDNIK Derbi duel Bogdana i Bojana, Atlanta srušila Detroit (VIDEO)

Igrao je Luka sam protiv Roketsa i pobedio. Bivši igrač Partizana Davis Bertans i Spenser Dinvidi su ga ispratili sa po 11 poena. Sa druge strane, Džabari Smit je imao 24 koša i 10 skokova, Džejlen Grin je dodao 23, a Alpen Šengun je upisao 19 poena, osam skokova i sedam asistencija. 

Trka Danever Nagetsa i Memfis Grizlisa za prvo mesto Zapada još uvek je u toku, a večeras ni jedan ni drugi tim nisu kiksnuli. Nagetsi su savladali Portlan Treil Blejzerse, a Grizlisi Finiks Sanse sa 125:100! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading