BOGDANOVIĆI BRUTALNI U NBA, SRBIN POBEDNIK Derbi duel Bogdana i Bojana, Atlanta srušila Detroit (VIDEO)
EPA/ Erik S. Lesser

Veoma uzbudljiva noć u NBA ligi je iza nas, a ljubitelji košarke imali su priliku da isprate čak 14 mečeva. Na jednom od njih dominirao je Nikola Jokić koji vuče Denver Nagetse na sam vrh Zapada. On i Jusuf Nurkić igrali su jedan balkanski derbi u kojem je slavio tim srpskog košarkaša, a slična situacija bila je i na meču Atlante i Detroita (130:105). Ekipa Bogdana Bogdanovića bila je uspešnija od tima za koji igra Bojan Bogdanović. 

ELEGANCIJA, PA DOMINACIJA Jokić oduševio sve novim stajlingom (VIDEO)

Dvojica sjajnih šutera bili su među najraspoloženijim igračima na ovom meču i našli su se u samom vrhu liste strelaca. Hrvat je bio nešto uspešniji, pa je meč završio sa 23 poena, ali se pobedi radovao srpski igrač. Bogdan Bogdanović je trijumfu Atlante doprineo sa 19 postignutih poena, ali uz ne baš sjajan šut za tri poena (3/11). 

Efikansiji od Bogdanovića na ovom meču bili su samo košarkaši Atlante Dežonte Marej i Trej Jang, koji su ubacili po 26 poena u spektakularnom meču. Oni su Hokse povukli ka 17. pobedi u sezoni i sasvim legitimnoj kandidaturi za mesto među prvih prvih šest timova, odnosno izbegavanju "plej-ina". Sa druge strane, Detroit je nastavio katastrofalan niz. Pistonsi imaju samo jednu pobedu na poslednjih devet mečeva i zbog skora 8-27 zakucani su za dno tabele na Istoku. Pogledajte detalje meča: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading