SRBIN ZAGRMEO Na ivici abisa je, ali.. Jokić poslao jaku poruku: Nije gotovo
Tanjug/Ap

- Da nije gotovo. Dokle god se budemo trudili kao danas sve će biti dobro. Oni su dobar tim, ali smo mi pokazali da možemo da igramo sa njima - izjavio je Jokić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Bili smo agresivni. Oni su talentovana ekipa koja pogađa svoje šuteve. Znaju da igraju zajedno. Mi smo na kraju imali lošu šutersku selekciju i nekoliko izgubljenih lopti. Oni su ubacili 18 trojki i u proseku beleže 16-17 trojki u ovoj seriji. To je njihovo oružje. Veoma ih je teško čuvati. Imaju tri, zapravo četiri sjajna poentera i ostale koji prihvataju svoju rolu. Zato su osvajali titule.

KARI PROVOCIRAO JOKIĆA Šuter žestoko iznervirao navijače Nagetsa

Treći susret je doneo više neizvesnosti nego prethodna dva.

- To je plej-of, normalno je. Obe ekipe pokušavaju da pobede. Bili smo blizu i nismo pobedili. Bila je interesantna utakmica, ne kao dve pre toga - kaže Jokić.

POJEO JE JOKIĆA Zbog ovog poteza Srbin postaje najgori MVP ikada? (VIDEO)

Govorio je i o Drejmondu Grinu koji mu u defanzivi zadaje probleme.

- On je sjajan igrač. Zna pokrete. Zna kako da igra kroz kontakt, agresivan je. Uradili su sjajan posao, ne samo sa njim, već kada su se svih petorica na parketu On je njihov lider u odbrani i recimo mozak u napadu. Pronalazi saigrače, postavlja blokove i naravno da ima Karija, Tompsona i Pula, ali ih on čini jedinstvenim. On je niži i njegovi su kukovi niži pa mu je lakše da me izgura - objasnio je Jokić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading