"ISKORISTI SVAKI MOMENAT"! Srbin otkrio detalje razgovora sa Jokićem!
Tanjug/Ap

Aleksej Pokuševski je jedan od najmlađih igrača trenutno u najboljoj ligi sveta. Shodno tome, njegova minutaža i uloga u ekipi Oklahome dosta variraju.

Popularni Poku je određeno vreme proveo i u filijali Tandera (Oklahoma Siti Blu). U noći za nama bivši igrač Olimpijakosa imao je priliku da se na terenu bori sa aktuelnim MVP - ijem i našim reprezentativcem - Nikolom Jokićem.

MOĆNI SRBIN! Pokuševski konačno zablistao, pogađao je trojke i udarao blokade! (VIDEO)

Oklahoma je iz uloge autsajdera uspela da savlada Nagetse rezultatom 119:107, a Aleksej je pružio odličnu partiju. On je postigao devet poena, uz čak 11 skokova, od kojih su svi bili u odbrani.

NOVO DONČIĆEVO VEČE ZA PAMĆENJE Pokuševski solidan, Džejms promašio šuteve za pobedu protiv Voriorsa (VIDEO)

Posebno je impresivan statistički podatak da je Oklahoma sa njim na terenu imala čak +21. Nikola Jokić je sa druge strane pružio još jednu fenomenalnu partiju, a na svom kontu je imao 22 poena i 16 skokova, uz skoro 60% šuta iz igre. Novinare nakon meča je zanimalo da li je Jokić dao neki savet Pokuševskom, na šta je on imao spreman odgovor, ističući da je Nikola sjajan momak.

- Rekao mi je "Iskoristi svaki trenutak, neće biti lako. Radi naporno svaki dan". On je sjajan momak. On je neko na koga mogu da se ugledam. Uvek je tu da razgovara sa vama - rekao je budući srpski reprezentativac.

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading