"grobari" i  "bad blue boys"
printscreen

printscreen

"grobari" i "bad blue boys", Foto: printscreen

U Vukovaru su se proteklog vikenda potukli navijači zagrebačkog Dinama i Partizana. Bilo je povređenih, ali oni su, srećom, van životne opasnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako navodi Glas Slavonije do tuče je došlo u Županijskoj ulici, oko dva sata posle ponoći, ispred ugostiteljskog objekta. Policijska uprava vukovarsko-sremska potvrdila je da bilo sukoba, mada nije saopšteno da su akteri bili navijači.

"Šest osoba od 18 do 25 godina napalo je tri osobe od 24 i 23 godine. Jedan od učesnika tučnjave teško je povređen, a dvoje lakše. Lekarska pomoć pružena im je u vukovarskoj bolnici, a teško povređeni mladić je izvan životne opasnosti" – saopštila je policija.

Svi učesnici tuče sa područja grada Vukovara, a o događaju je obavešteno i državno tužilaštvo!

Ovaj sukob je podsetio na onaj od  16. jula 2003. u Krinsu, gde su se Partizan i Dinamo sastali u finalu pripremnog turnira "Akva kup". 

Tada je nasao haos na terenu kada je Dinamo vodio 2:0! Huligani su istrčali na teren i tada je nastao haos!

BONUS VIDEO 

Prazan stadion u Viljnusu

 

Komentari (1)

Ognjeni Vuk

17.10.2019 21:37

Stvarno šteta za Hrvate koji borave i dolaze u Srbiju, verovatno će imati problema prvi na koje naletim... Recipročna mera, pa da vidimo do kad će hrvatska javnost nastaviti da podržava fasiste, ustaše i srbomrsce... Živela Srbija!