Novica Veličković
ALO!/Marko Metlaš
Novica Veličković

ALO!/Marko Metlaš

Novica Veličković, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Kapiten košarkasa Partizana Novica Veličković čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi (84:63) u odlučujućem meču polufinala plej-ofa Aba lige.

PROČITAJTE JOŠ:

"Preteško je pričati. Nemam šta da kažem. Čestitao bih Zvezdi na muški odigranoj utakmici. Kontrolisali su utakmicu od početka do kraja. Samo da im pružis ruku i da im čestitaš na dobijenoj utakmici", rekao je Veličković novinarima posle meča.

Veličković je rekao i da njegova ekipa treba da se okrene napred, iako je večeras doživela težak poraz.

"Mi se okrećemo dalje. Rekao sam saigračima, sutra je novi dan. Ono što imamo treba da gajimo, da se vratimo u salu i da treniramo, da napredujemo. Boli, boli i to je to", rekao je Veličković.

Objasnio je i šta je bio uzrok ubedljivog poraza njegove ekipe.

"Nismo pogodili dosta otvorenih šuteva. Ušli su u kontraritam. Pritisak, tenzija koje nosi ovaj meč. Nije opravdanje ni za šta. Nismo se snašli od početka. Saigračima sam rekao glavu gore. Ima poraza u karijeri. Bitno je kako ustaneš posle svega ovoga", rekao je Veličkovic i zahvalio se navijačima na podršci.

"Cele godine pričam da iz svakog poraza možes nešto da naučis i napreduješ. Ljudi, ovo je živ sport. Toliko dinamično. Poslednja četiri derbija su bila na jednu loptu, a večeras je bilo ovako. Oni su dosta napredovali od starta sezone. Vredno su radili, sjajni su momci", zaključio je Veličković.