Partizan - Mega
aba-liga.com
Partizan - Mega

aba-liga.com

Partizan - Mega, Foto: aba-liga.com

Utakmicom između košarkaša Partizana i Mege otvareno je ovogodišnje izdanje ABA Superkupa koje se održava u Zagrebu. Partizan je savladao Megu 86:73 u susretu koji je bio interesantan jedino u prvoj četvrtini.

Zvezda i Partizan zvanično otvaraju sezonu i jure svoj prvi trofej!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 09:44 - 26.09.2019. 09:56 Svi oni koji su čekali klupsku košarku zaokružili su ovaj datum. Milan Tomić i Andrea Trinkijeri na žrebu Kupa Koraća, Foto: KSS Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras u Zagrebu započinju sezonu utakmicama četvrtfinala ABA Superkupa protiv Primorske, odnosno Mega Bemaksa.

Mega je zahvaljujući boljem šutu iz igre posle 10 minuta imala prednost 21:18. Partizan je igrao sve bolje i bolje kako je odmicao meč, pa je već na na veliki odmor otišao sa prednošću od 46:33.

Partizan i Zvezda nikad jači u borbi za titulu

AUTOR: Nemanja Lazić DATUM I VREME: 26.09.2019. 12:00 Na Malom Kalemegdanu su zadržali 11 igrača, dok su crno-beli doveli sedam pojačanja Andrea Trinkijeri i Milan Tomić, Foto: Marko Metlaš Košarka se vraća. Posle gotovo šest meseci pauze, oživljavaju regionalne dvorane.

Partizan je nastavio da melje protivnika i u nastavku pa je u jednom trenutku imao plus 27 (66:39). Crno - beli su treću četvrtinu dobili sa 25:16 i već tada rešili pitanje oko toga ko će se plasirati u polufinale Superkupa. 

Pobednički sastav je sa 21 poenom predvodio Markus Pejdž, a pratili su ga Stefan Birčević sa 16 i Rašon Tomas sa 15 postignutih poena, dok je kod Mege 17 poena postigao Marko Simonović. 

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan u polufinalu očekuje pobednika meča Crvena zvezda - Primorska.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana