Milan Tomić i Andrea Trinkijeri na žrebu Kupa Koraća
KSS
Milan Tomić i Andrea Trinkijeri na žrebu Kupa Koraća

KSS

Milan Tomić i Andrea Trinkijeri na žrebu Kupa Koraća, Foto: KSS

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras u Zagrebu započinju sezonu utakmicama četvrtfinala ABA Superkupa protiv Primorske, odnosno Mega Bemaksa.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi na teren hale "Dražen Petrović" izlaze Partizan i Mega, od 17 sati, dok Zvezda i slovenački tim igraju tri sata kasnije.

Ekipa Milana Tomića brani trofej, osvojen prošle godine u Laktašima u drugom izdanju, i sada je najveći favorit, pre svega zbog dolaska pojačanja kao što su Derik Braun, Džejms Gist, Lorenco Braun i drugi, što se videlo u pripremnom periodu kada je zabeležen maksimalan skor i to uz dva trijumfa nad Olimpijakosom u Pireju.

Isto tako se i Partizan znatno ojačao i ukoliko dva tima uspešno prebrode prve prepreke u prestonici Hrvatske biće viđen beogradski večiti derbi u polufinalu.

Nove informacije o stanju Trifunovića - Čeka se konačna reč lekara

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 25.09.2019. 17:18 - 25.09.2019. 17:31 Aleksandar Trifunović je nedavno doživeo moždani udar, a posle prve lekarske intervencije prebačen je sa Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci u Beograd na dalje lečenje.

Sutra su na programu utakmice Cedevita Olimpija - FMP Železnik (17 sati) i Budućnost Podgorica - Cibona (20).

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem

 

Komentari (1)

40+

26.09.2019 12:28

Штета што преноси само Арена,а не и нека ТВ,са националном фреквенцијом