Vejn Zelden
AP Nam Y Huh
Vejn Zelden, Foto: AP Nam Y Huh

Uprava KK Partizan je u nekoliko navrata govorila da prelazni rok nije završen i da se traži košarkaš na poziciji beka šutera.

Partizan ih porazio na njihovom terenu, oni traže izgovore: "To nas je skupo koštalo!"

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 13:00 Bolje da ćute. Ritas - Partizan, Foto: KK Partizan U Ritasu su pomalo šokirani porazom od Partizana, na kraju krajeva, u istoriji su pred svojim navijačima pet puta pobedili crno-bele. Kažu da im je nedostajalo strpljenje u napadu, kapiten Bendžijus veruje da su skokovi u napadu Partizana odlučili, posebno u prvom poluvremenu.

Endrju Gaudlok, Meni Heris i Šon Kilpatrik nisu pojačali redove Partizana. Jedan od onih koji bi se možda mogao naći u Humskoj, a koji je bio dovođen u vezu sa crno - belima, sada je postao slobodan agent, a u pitanju je Vejn Zelden.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako saznaje Sportando, bivši student Univezisteta Kanzas raskinuo je ugovor sa kineskim Šandongom i slobodan je u izboru nove sredine.

Zelden ima 25 godina, a u NBA ligi je odigrao 124 meča za Nju Orleans, Memfis i Čikago i prosečno beležio 7.3 poena, dva skoka i 1.5 asistencija po susretu.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!