Marko Simonović
KK Crvena zvezda/Tanjug
Marko Simonović

KK Crvena zvezda/Tanjug

Marko Simonović, Foto: KK Crvena zvezda/Tanjug

Zenit nije mogao da igra (Baskonija - Zenit 20:0), Asvel takođe (Asvel - PAO čeka se odluka), Himki Evropom putuje sa osam igrača (limit dovoljan za igru)... 

Ovo liči ne sve, samo ne na normalno takmičenje u Evroligi.

Uz sve to uprava takmičenja bi da u sred sezone menja pravila...

Da li će korona ponovo okončati sezonu pre kraja?

 

Da li zbog para, nečijih ličnih interesa, u svakom slučaju ideja im je da se više utakmice ne gube službenim rezultatom 20:0 ukoliko je korona neki tim sprečila da izađe na teren.

Ne sluti na dobro...

- Saznali smo za suspenziju meča kada smo autobusom stigli do hotela. Razumemo situaciju u kojoj je Asvel, imaju mnogo pozitivnih u timu, dok drugi imaju simptome. Ova situacija je nuklearna bomba. Ali, odluka koja je doneta je ispravna. Moramo da zaštitimo košarku, ali takođe i, pre svega, sve ljude - naveo je Jorgos Kalaicis, jedan od direktora Panatinaikosa.

- Ne znam šta je sve potrebno za taj plan B i da se igra u nekim normalnim okolnostima, ali očigledno da je došao trenutak da se taj korak povuče. Ako ne igraju najbolje ekipe, u najjačim sastavima, onda to nije dobro za takmičenje. Da li je rešenje taj balon kao u NBA, koji je pokazao kao najrealniji model ili nešto drugo, ostaje da se vidi.

PROČITAJTE JOŠ: