Olimpijakos
EPA/Georgia Panagopoulou
Olimpijakos

EPA/Georgia Panagopoulou

Olimpijakos, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

Nepoznata lica bacila Molotovljev koktel ispred kuće košarkaškog sudije Panajotisa Anstopulosa, prema pisanju "Open TV" a prenosi "Eurohoops".

PROČITAJTE JOŠ:

ŠANSA KOJA SE PRUŽA JEDNOM U ŽIVOTU! Euforični navijač upozorio ženu da će isprazniti njen račun! (VIDEO)

IGRALI SA FINALISTOM LIGE ŠAMPIONA A SADA SE MUČE U DRUGOJ LIGI! Došao na trening sa štapom za pecanje da bi ulovio fudbalske talente, a onda je usledila brutalna prozivka! (FOTO + VIDEO)

"ČOVEČE, ZAROBLJENI SMO U SOBI SA SVIMA" Prdnuo u studiju pored atraktivne plavuše i izazvao gađenje svih gostiju! (VIDEO)

Anstopulos je arbitar koji je u sredu obavestio nadležne grčke košarkaške lige da, ipak, neće suditi utakmicu između Olimpijakosa i Promiteasa.

On je ovu odluku doneo pod pritiskom, pošto je Olimpijakos još ranije obavestio sve da neće igrati utakmice u kojima sudi Anstopulos.

Lavina na sudiju Anstopulosa je krenula od polufinala Kupa Grčke, kada je klub iz Pireja odbio da izađe u drugom poluvremenu zbog "očajnog suđenja Manosa, Panajotua i Anstopulosa".

Iz uprave crveno-belih su posle utakmice saopštili da neće igrati ni na jednom meču u kojem ova sudijska trojka bude delila pravdu.

Olimpijakos je predao meč pošto ne žele da igraju više utakmice sa PAO, a pravila u grčkom šampionatu nalažu da klub koji preda dve utakmice, automatski ispada iz lige i poništavaju im se svi rezultati. 

Pošto je Anstopulos bio delegiran za meč sa Promiteasom, svi su očekivali da će Olimpijakos ispasti iz lige zato što su predali meč, ali se on povukao pa je grčki velikan izbegao ispadanje!

Panatinaikos se nakon ovoga oglasio da će i oni izaći iz šampionata Grčke,da bi dank kasnije Molotovljem koktel bio bačen ispred kuće ovog sudije

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos ipak je najavio da će njegova ekipa igrati u plej-ofu ESAKE lige, pošto se upravo sastaju sa Olimpijakosom u četvrtfinalu.

"Čekamo Olimpijakos da ih dobijemo 40 razlike", rekao je Janakopulos, a prenosi "Eurohoops".