Navijač Totenhema
printscreen
Fudbaleri Totenhema slave

Tanjug/AP, Peter De Jong

Fudbaleri Totenhema slave, Foto: Tanjug/AP, Peter De Jong

Fudbaleri Totenhema savladali su Ajaks u neverovatnoj utakmici revanš meča polufinala Lige šampiona, gde se posle preokreta londonski tim pridružio Liverpulu u Madridu!

PROČITAJTE JOŠ:

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA! Ovo su rivali Partizana za pozivnicu Evrolige!

"ČOVEČE, ZAROBLJENI SMO U SOBI SA SVIMA" Prdnuo u studiju pored atraktivne plavuše i izazvao gađenje svih gostiju! (VIDEO)

ZBOGOM ZA VELIKANA! Osmostruki šampion države! Generacije će ga pamtiti zauvek! Preminuo nekadašnji reprezentativac i trener Zvezde i Partizana!

IGRALI SA FINALISTOM LIGE ŠAMPIONA A SADA SE MUČE U DRUGOJ LIGI! Došao na trening sa štapom za pecanje da bi ulovio fudbalske talente, a onda je usledila brutalna prozivka! (FOTO + VIDEO)

Kakva euforija vlada u Londonu najbolje svedoči reportaža jedne engleske televizije koja je intervjuisala 60-godišnjaka koji planira da ode u Madrid da gleda finale Lige šampiona!

On je za televiziju rekao da je obavestio ženu da će njihov bankovni račun biti ispražnjen:

"Već sam joj rekao, žao mi je što ti kažem ali će naš bankovni račun žestoko biti iskorišćen, ako vidiš da je otišlo par hiljada, samo znaj da je ovo šansa koja se pruža jednom u životu za nas momke!" - rekao je navijač "pevaca".

Potom je rekao da će naći način da bude sa svojim voljenim timom:

"Ove godine punim 60 godina i nikada nisam video svoj tim da igra finale Lige šampiona, tako da sam tamo kako god budem, čak i ako budem morao da opljačkam banku!" - rekao je za "Sky".

Totenhem nikada nije učestvovao u finalu Lige šampiona ali mogu da se pohvale da su Ligu Evrope (Uefa ligu) 1975. i 1979. godine.