OSEĆAM SE SPREMNO, U ODLIČNOM  SAM FIZIČKOM STANJU Jović predstavljen u Valensiji
FIBA

Objavila je u utorak Valensija svoje najnovije pojačanje, srpskog reprezentativca Stefana Jovića. Bivši plejmejker Crvene zvezde stigao je kao zamena za povređenog Martina Hermansona, te potpisao dvogodišnji ugovor sa španskim evroligašem.

"Srećan sam što sam ovde, u ovom klubu, znam ga dobro, i klub, i grad, navijače... Za mene je vrlo važno što sam došao ovde, jer svaki put kada sam igrao protiv Valensije imao sam osećaj da igram protiv velikog kluba"

Ono što ga je sigurno preporučilo su sjajna izdanja na ovogodišnjem Mundobasketu, gde je pokazao da je u odličnom fizičkom stanju.

-Osećam se spremno, ovo je nešto čemu sam težio, da igram na najvišem nivou ponovo. U odličnom sam fizičkom stanju. Nisam igrao dugo godina Evroligu, ali sam na Svetskom prvenstvu pokazao sebi da sam spreman da igram na najvišem nivou. Znam da postoje neki koji su sumnjali u mene, ali ja takve sumnje nemam. Ključ je dobar rad i adaptacija na tim.

Istakao je da je uvek težio podizanju lestvice u svojoj karijeri i da bez obzira koja će mu biti uloga, želi da pomogne.

-Deliću minutažu sa Džonsom. Hermanson je povređen i pokriću njegovo mesto u timu, ali bez obzira na to koja moja uloga bila, ono što želim je da pomognem ekipi koliko god mogu i na bilo koji način- rekao je Jović.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading