KAKO SAM STVORIO 12 RATNIKA Uzeo zlato pa poručio: Ovi klinci su kao "Bitlsi"
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ/ nr

- Košarka se vratila kući. Nemam šta da kažem, dominantno, nijedan meč u egalu, sve na vreme rešeno. Svaka čast momcima, za mesec dana napravili smo koheziju, tim, 12 ratnika koji su spremni da poginu jedni za druge. Da uđeš, igraš odbranu, pet minuta da ne pipneš loptu i izađeš srećan. To je donelo rezultat. Pogledajte statistiku, među gorima smo u šutu za tri, ali imamo rezultat sa timskom igrom - počeo je Stefanović razgovor sa novinarima.

Nastavio je u istom ritmu.

-  Pomoglo im je dosta, bio sam katastrofa u polufinalu, više sam se brinuo za taj meč nego za Špance. Posle otvaranja meča, nisam bio zabrinut za ishod. Kada nas na klupi vide smirene, verovatno je i njima lakše.

Pali su favoriti.

-  Mi smo hteli da dobijemo Francuze i Špance, uz svo poštovanje nismo hteli da se merimo sa drugima. Niko nije prognozirao da će Nemci biti treći, Špance smo dobili u prijateljskoj pre meča. Na papiru su verovatno favoriti, bolji pojedinci, ali...

Publika ga je iznenadila.

- Nije mi bilo ni u najluđim snovima da će biti toliko dece, ovi momci kao 'Bitlsi'. Izlaze ovako, stvarno nestvarno iskustvo za njih. Mi smo malo stariji, ali ova deca, ponašanje, navijanje, baš ono vrhunski.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading