Đorđević, Štimac i Katić
Foto: EPA/EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac još jednom je poslao snažnu poruku vezanu za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Poznato je da se Štimac uvek rado odazivao na poziv selektora, a ovog puta se osvrnuo na činjenicu da za "orlove" na predstojećem Svetskom prvenstvu u Aziji neće igrati Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nikola Kalinić...

Štimac, kao i uvek ranije, pružio je podršku nacionalnom timu i selektoru Svetislavu Pešiću.

- Ono što svake godine govorim i opet ću, hajde da podržimo momke i Savez. Pustite sad ko neće, ko hoće. Jedna stvar je važna, a to su momci koji će da obuku na sebe taj sveti dres sa grbom, pred kojim se stoji mirno i uzdignute glave. Nije mi bitno šta urade! Moji su i uvek sam sa njima! Bogdan je kapiten i nemam uopšte sumnje da će biti pravi na tom mestu i da će izvući maksimum kako iz sebe tako i iz saigrača - napisao je Štimac na Tviteru.

Vladimir Štimac sa reprezentacijom Srbije ima srebrne medalje sa Evropskog i Svetskog prvenstva i Olimpijskih igara, a u eri selektora Aleksandra Đorđevića bio je jedan od simbola nacionalnog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading