ŠTA OČEKUJE CRNO-BELE U POHODU NA NOVU MAJSTORICU?
Foto: Promo/Promo

Košarkaši SC Derbija su u prvom četvrtfinalnom susretu plej-ofa AdmiralBet ABA lige napravili veliko iznenađenje, upisavši pobedu protiv Partizana sa 84:83 u Beogradu, pa u četvrtak 18. maja imaju priliku da kompletiraju čudo i stignu do polufinala, gde se već nalazi Cedevita Olimpija. Gostovanje Partizana u Podgorici je na programu od 19 časova, a sigurno je da će Crno-beli uraditi sve kako bi popravili utisak i zakazali majstoricu.

Studenti su u ponedeljak u Beogradu odigrali svoju verovatno najbolju partiju u sezoni. Najbolji strelac na meču je bio Zvonimir Ivišić sa 22 poena, koje je upotpunio sa 13 skokova, Megi je postigao 16, dok su Stojković i Dreznjak ubacili po 11 poena. Sa druge strane, Crno-bele je predvodio Ledej sa 20 poena, Panter je dodao 14, a dvocifreni su bili i Lesor, Madar i Egzum. Svi ljubitelji košarke i sportskog klađenja su tokom ovog meča sigurno imali pune ruke posla, pogotovu oni koji su igrali na poene igrača, pa je sa tim u vidu kladionica AdmiralBet, kao generalni sponzor regionalne košarkaške lige, spremila sjajnih 20% freebeta na svaki uplaćeni tiket koji sadrži 5 ili više abaligaških igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača.

Šta mislite, može li Partizan da izbori majstoricu ili će Studentski Centar uspeti da priredi najveće iznenađenje u ovoj sezoni ABA lige? Pogledajte kompletnu ponudu, sastavite dobitni tiket i uživajte u samoj završnici regionalnoh takmičenja uz AdmiralBet!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading