SUZE MI IDU DOK OVO PIŠEM Emotivna poruka bivšeg igrača Zvezde povodom tragedija koje su pogodile Srbiju
Foto: EPA/EPA/JORGE ZAPATA

Prošlo je neko vreme otkako se dogodio masakr na Vračaru, gde je K. K. (13) ubio devetoro ljudi, od čega osmoro dece, dok je nekoliko i ranio. Jedna od devojčica ranjenih u tom krvavom piru je nažalost preminula, iako su se doktori borili za njen život čak 12 dana.

Devojčicina smrt je ponovo dirnula građane Srbije. Povodom svega toga se oglasio i bivši košarkaš Crvene zvezde, Vladimir Štimac sa emotivnom porukom. 

 

 

PANTER U DRUGOJ PETORCI TAKMIČENJA Još jedan igrač Partizana dobio priznanje od Evrolige

Štimac je poprilično pogođen svim dešavanjima, ali i decom. Priznao je i sam da je zaplakao dok je pisao tvit.

- Nije bilo tako davno kad sam išao u osnovnu školu, ali tad smo svi nekako bili više isti. Nije bilo važno ko nosi Najk, a ko ne, čiji tata vozi koja kola... Igrali smo se, družili, da i potukli ponekad, ali nije bilo toliko ovog psihičkog maltretiranja među decom. Posvađaš se, malo popesničiš, pa posle 10 minuta igraš fudbal ili košarku zajedno. Danas imam osećaj da deca više nisu deca, učimo ih (neki od nas) da mrze, da budu zli, zavidni, umesto da ih učimo da vole, da dele, da se druže. Suze mi idu dok pišem ovo i sve se nadam valjda nismo predaleko otišli u svemu ovome i valjda ima još nade. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.      

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading