CRNO-BELI U PREPUNOJ ARENI SPUŠTAJU ZAVESU NA REGULARNI DEO EVROLIGE
Foto: Promo/AdmiralBet

Juče i danas su na programu utakmice poslednjeg, 34. kola Evrolige, koje zatvaraju Partizan i Panatinaikos utakmicom koja počinje od 20.30 časova. Ni jednima ni drugima pobeda ne znači preterano, ali ovo će biti sjajna prilika da se navijači beogradskog kluba oproste od regularnog dela Evrolige i uvedu svoje ljubimce u odlučujuću borbu za fajnal for.

Parni valjak je u prošlom kolu na gostovanju savladao Monako sa 88:84, čime je obezbeđen plasman u top 8, što ne znači da će večerašnji susret između bivšeg i sadašnjeg kluba koji predvodi Željko Obradović biti revijalnog karaktera. PAO iza sebe ima još jednu sezonu u Evropi za zaborav, nalaze se na 16. mestu na tabeli sa skorom 11-22, ali se šuška da bi grčki velikan ovog leta mogao da prođe kroz ozbiljnu rekonstrukciju. Između ostalog, spominje se da bi i dvostruku osvajač Evrolige, Ergin Ataman, mogao od sledeće sezone da preuzme kormilo kluba iz Atine.

Kao i cele sezone do sada, i u ovom kolu je aktuelna promocija koja svim AdmiralBet igračima koji su odigrali tiket sa poenima za 5 ili više evroligaških igrača donosi sjajnih 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Dakle, svi registrovani na AdmiralBet.rs mogu da iskoriste ovu promociju, a registracija se može kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, uskršnji freebet je dostupan samo ovog vikenda, sve do ponedeljka, do kada igrači mogu da preuzmu do 20.000 dinara freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Freebet bonus za petak iznosi 30%, za subotu je 40%, dok je za nedelju i ponedeljak predviđeno sjajnih 50% bonusa. Uz to, tokom celog aprila je aktuelno 25% freebeta na svaku uplatu depozita izvršenu u AdmiralBet PUB-u.

Prvi ovosezonski susret ovih dveju ekipa je pripao Crno-belima, koji su u tesnoj završnici slavili sa 89:91, a glavni akter tog susreta je bio Kevin Panter sa 29 poena.

Može li Partizan pobedom da se oprosti od regularnog dela Evrolige? Pogledajte kvote, istražite ponudu i naplatite svoje poznavanje košarke!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading