MODNI TRIPL-DABL Ovome se niko nije nadao: SRBIN ODUŠEVIO AMERE!
Foto: AP/AP/Jos Luis Villegas

 

Odelo ne čini čoveka, ali odela koja nosi najbolji košarkaš sveta svakako privlače pažnju!

U poslednje vreme Nikola Jokić se na utakmicama Denvera pojavljuje u, možemo slobodno reći, neobičnim kreacijama. Ko stoji iza njegovog stajlinga ne znamo, da li mladi Somborac sam bira autfite ili ima pomoć supruge Natalije, možda nekog trećeg, ali jedno je sigurno - potpuno je oduševio fanove!

Klasika u Jokićevom rečniku, bolje reći - garderoberu, ne postoji. Odela koje srpski as ove sezone šeta daleko su od običnih. Upadljive boje i dezeni, s posebnim dodacima koji upotpunjuju fazon hit su na društvenim mrežama.

MODNI TRIPL-DABL Ovome se niko nije nadao: SRBIN ODUŠEVIO AMERE!

AP/Tony Gutierrez

 

NAJAVA BOMBE: Luka uz Džokera?

Novinar američkog ESPN Tim Mekmahon najavio je mogućnost da Nikola Jokić i Luka Dončić zaigraju u istom timu. Kako ističe, veće su šanse da se as Dalasa pridruži prijatelju u Denveru, jer se zna da je Nikola nedavno potpisao supermaks ugovor s Nagetsima, a i nema nameru da napušta Kolorado.

Navikli smo da NBA košarkaši furaju neki svoj stil, setimo se samo Džejmsa Hardena, Rasela Vestbruka, Kajla Kuzme… ali popularni Džoker donedavno se uoči mečeva pojavljivao u sportskim opuštenim varijantama, pa je ova promena privukla više pažnje nego kod drugih.

- Počeo sam to da radim ove sezone. Samo mi se ne sviđa kako se momci oblače za utakmice. Nositi odelo znači posao, ići na posao. A ja sam ovde da radim svoj posao - objasnio je Jokić.

U svakom slučaju, unapred se radujemo da vidimo u kakvim će odevnim kombinacijama zablistati MVP u nastavku sezone.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading