BURA SE NE STIŠAVA Oglasio se Milojević o "slučaju" Teodosić
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Član stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević jedan je od onih koji je komentarisao odluku Svetislava Pešića da precrta Miloša Teodosića sa reprezentativnog spiska.

- Ne znam razlog zašto je Teo otpao i šta se desilo. Treba da poštujemo ono što je uradio i da se prema njemu odnosimo sa poštovanju. Ako ne planiraš da vodiš Tea, onda ga ne zoveš. Dakle, ne zoveš ga na pripreme, pa ga skratiš. Ne znam šta se desilo, jedino ako je Teo ne znam šta napravio, mada mi ne deluje kao takav tip - rekao je Milojević u "Košarkaškom podkastu sa Lukom i Kuzmom".

Milojević je dobro upoznat sa selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, a s obzirom na to da je i sam bio deo njegovih selekcija.

- Karija znam, bio sam 2001. godine u reprezentaciji kod njega, bio bih verovatno i 2002. nego sam se povredio. To je radio i tada, 2001. je podmladio reprezentaciju. Još su igrači bili aktivni i u dobroj formi. Lukovski, Berić i Lončar, mnogo igrača, nije nikoga zvao. Ta reprezentacija je bila dominantna. Čak 2002. je napravio jedan potez neuobičajen, sličan ovom. Tada je 2001. Šćepa (Vlado Šćepanović prim.aut.) bio naš najbolji igrač finala, a vraćen je sa priprema za Svetsko prvenstvo. To što je uradio tada, uradio je i sa Teom - dodao je Milojević.

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading