SUZE, TUGA I ŠOK Održana komemoracija Zoranu Sretenoviću
KSS

Na komemoraciji se, uz članove porodice, okupio veliki broj prijatelja i poštovalaca čuvenog plejmejkera Jugoplasitike, Crvene zvezde, Partizana i državnog reprezentativca.

Nakon minuta ćutanja i podsećanja na sve velike uspehe koje je Sretenović ostvario tokom bogate košarkaške karijere, prisutnima se obratio predsednik KSS Predrag Danilović, koji je podsetio na zajedničke uspehe iz 1991. i 1995. kao i na godine izolacije i sankcija koje su njihovu generaciju dodatno približile i učinile da svi žive kao jedan.

GDE SI BURAZERU? Rađa se sa knedlom u grlu oprostio od Sretenovića, njegove reči su baš jake


Sretenovićev saigrač iz slavnih dana splitske Jugoplastike Dino Rađa pričao je o njihovim danima u Splitu, stvarima koje su ih zbližile i posebnom odnosu koji su imali do poslednjeg dana.

U prvi plan Rađa je istakao Sretnovićevu inteligenciju, kako na terenu, tako i van njega, zatim hrabrost, ali i vedar dug koji ga je činio spremnim na šalu u svako doba.

Potom se prisutnima obratio i Zoran Stevanović, nekadašnji saigrač, ali i dugogodišnji prijatelj i kum Zorana Sretenovića uputivši emotivnu poruku porodici, ali i poslednji pozdrav kumu, koji je iznenada preminuo 28. aprila.

Sahrana Zorana Sretenovića održaće se danas na Kumodraškom groblju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading