SUZE, TUGA I ŠOK Održana komemoracija Zoranu Sretenoviću
KSS

Na komemoraciji se, uz članove porodice, okupio veliki broj prijatelja i poštovalaca čuvenog plejmejkera Jugoplasitike, Crvene zvezde, Partizana i državnog reprezentativca.

Nakon minuta ćutanja i podsećanja na sve velike uspehe koje je Sretenović ostvario tokom bogate košarkaške karijere, prisutnima se obratio predsednik KSS Predrag Danilović, koji je podsetio na zajedničke uspehe iz 1991. i 1995. kao i na godine izolacije i sankcija koje su njihovu generaciju dodatno približile i učinile da svi žive kao jedan.

GDE SI BURAZERU? Rađa se sa knedlom u grlu oprostio od Sretenovića, njegove reči su baš jake


Sretenovićev saigrač iz slavnih dana splitske Jugoplastike Dino Rađa pričao je o njihovim danima u Splitu, stvarima koje su ih zbližile i posebnom odnosu koji su imali do poslednjeg dana.

U prvi plan Rađa je istakao Sretnovićevu inteligenciju, kako na terenu, tako i van njega, zatim hrabrost, ali i vedar dug koji ga je činio spremnim na šalu u svako doba.

Potom se prisutnima obratio i Zoran Stevanović, nekadašnji saigrač, ali i dugogodišnji prijatelj i kum Zorana Sretenovića uputivši emotivnu poruku porodici, ali i poslednji pozdrav kumu, koji je iznenada preminuo 28. aprila.

Sahrana Zorana Sretenovića održaće se danas na Kumodraškom groblju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading