SRBIN NAPADA F4 Anđušić oduševljen Durentom, nada se dolasku u Beograd
EPA/ David Aguilar

Danilo Anđušić igra veoma dobro ove sezone. Srpski bek je standardan u ekipi Monaka, a sada se tim iz Kneževine nalazi na 40 minuta od fajnl - fora u Beogradu. Na tom putu im stoji neugodni Olimpijakos i to u Pireju. Anđušić se u intervjuu za MozzartSport osvrnuo na poslednji meč u kome je Kostas Slukas promašio pobedu.

- Najvažnije je da mi pobeđujemo i da zajedno dođemo do zajedničkog cilja, a to je Fajnal for u Beogradu. Što se mene tiče, tu sam da radim svoj posao najbolje što znam i doprinesem igrama Monaka koliko god mogu. Moje je da budem spreman. Ne znam da li je bilo straha(tokom šuta Slukasa), znam da mi je taj šut trajao kao tri sekunde. Kada sam ustao sa klupe i lopta odskočila činilo mi se kao da je vreme stalo. Samo sam čekao da vidim šta će da bude i želeo da lopta ne uđe. Hvala Bogu da je promašio taj šut i uspeli smo da dođemo do velike pobede i šanse za Fajnal for - rekao je on.

Na utakmici je bio i jedan od najboljih NBA igrača u istoriji - Kevin Durent. Danilo je otkrio da je tu bio zbog Majka Džejmsa, te da ih je posetio i na treningu pred utakmicu.

- Bili smo zaista motivisani da pokažemo dobar košarkaški šou. Činilo se da je zaista uživao, navijao je i skakao kraj terena. Osim čestitki na kraju utakmice nismo dobili neku povratnu informaciju kako mu je bilo, ali rekao bih da mu je prijalo. Priredili smo zanimljivu utakmicu, bila je zanimljiva. Dobar šou pre svega, a po njegovim reakcijama čini mi se da mu se svidelo ono što je video. On je jako dobar drug sa Majkom Džejmsom. Znali smo da će da bude na utakmici, čak je i došao pre treninga na dan utakmice da nas pozdravi. Nisam imao preteranu šansu da pričam sa njim, ali smo se upoznali. Velika stvar za košarku ovde, klub i grad, prava promocija košarke u Evropi i pre svega igre u ovom gradu. Svi su bili fokusirani na njega u nekom trenutku, čak je i utakmica pomalo ostala u senci njegovog prisustva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari (0)

Loading