MEGA DESETKOVANA NA PARTIZAN! Jovanović: Veliki izazov za moju mladu ekipu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Partizan i Mega sutra od 17 sati igraju zaostali meč 13. kola ABA lige u hali "Aleksandar Nikolić".

Zbog povreda i bolesti trener Jovanović neće moći da računa na Nikolu Ðurišića, Malkolma Kazalona, Karla Matkovića i Aleksandera Balcerovskog, a u sastavu neće biti ni Aleksa Uskoković, koji je u Megu prešao posle 27. decembra, kada je bio prvobitni termin utakmice, pa shodno propozicijama regionalnog takmičenja, neće moći da nastupi na sutrašnjoj utakmici.

Za utakmicu su upitni i Nikola Jović i Mladen Vujić koji se posle preležanog kovida još uvek nisu našli u punom trenažnom procesu, pa će iz svih navedenih razloga po prvi put ove sezone u sastavu Mege biti Mihailo Mušikić, kao i dvojica juniora Andrej Mušicki i Ahmet Jonović.

- Dolazak Željka Obradovića ne znači mnogo samo za Partizan već za celu košarku u regionu i samim njegovim dolaskom Partizan je istakao najviše ciljeve u oba takmičenja, ABA ligi i Evrokupu. Ako pogledamo njihove rezultate, vidimo da su na pravom putu da njihove ciljeve i ostvare. Dobro znamo šta nas očekuje i kako Željkovi timovi igraju, jako agresivno na oba dela terena, u napadu, a posebno i u odbrani - rekao je Jovanović za klupski sajt.

PAKLENI RITAM! Obradović pred Megu: Mladi igrači žele da se nadmeću!


Mega utakmicu protiv Partizana dočekuje sa skorom od šest pobeda i sedam poraza dok Partizan ima skor 13-2.

- Za moj veoma mlad i neiskusan tim ova utakmica biće veoma veliki izazov. Nažalost, moram da istaknem da je ne čekamo u najboljem mogućem raspoloženju, gotovo tri pune sedmice imamo problem sa kovidom, što je ostavilo velikog traga na nas. Pričati o treningu i trenažnom procesu je u ovom trenutku izlišno. Moja trenutna želja je da momci koji su imali ne malih problema u prethodnom periodu izađu iz bolesti i ozdrave, a da se oni koji sutra budu na terenu prikažu u najboljem mogućem svetlu, imajući u vidu sve okolnost - izjavio je trener Mege.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading