JOVANOVIĆ PRED MONAKO Sigurno jedno od najtežih gostovanja u Evroligi
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović rekao je da je gostovanje Monaku jedno od najtežih gostovanja u Evroligi, ali je dodao da veruje da će njegova ekipa "biti na visini zadatka".

-Očekuje nas utakmica sa jednom od najboljih ekipa u Evroligi koja je pravljena za fajnal-for. Skup sjajnih individualaca koji jednim potezom rešavaju utakmicu - rekao je Jovanović, prenosi klub. 

Ekipa je na Azurnu obalu otputovala još u sredu zajedno sa fudbalerima koje danas očekuje presudna utakmica za evropsko proleće.

Meč Monako - Crvena zvezda je trebalo da se igra u četvrtak, ali je na zahtev lokalne policije pomeren za petak od 21.00.

SPAKOVAO KOFERE Zvezda i Adams prekinuli saradnju

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle pobede nad Bajernom i sa skorom 1/4, dok je Monako upisao četiri pobede i jedan poraz.

-U prvih pet utakmica zabeležili su četiri pobede, a izgubili samo od Makabija gde su imali 20 poena razlike prednosti. Bez poraza su u Francuskoj i ovo je sigurno jedno od najtežih gostovanja za svaku ekipu u Evroligi. Spremamo se kao i za svakog protivnika i nadam se da ćemo biti na visini zadatka - rekao je trener Zvezde.

Jovanović je istakao da tim i dalje nije kompletan, pošto nedostaje povređeni Luka Mitrović.

-Tu smo sa 13 igrača i ovi momci koji su tu, spremni su da istrče na parket. Imaćemo u četvrtak i petak još treninga i verujem da ćemo na prvom mestu energetski odgovoriti ekipi Monaka - rekao je Jovanović.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović naveo je da očekuje tešku utakmicu jer, kako je rekao, Monako ima sjajnu ekipu koja "igra zaista sjajno".

-Pokušaćemo na leđima poslednjih trijumfa u ABA ligi i Evroligi da nastavimo dobar niz. Ako dođemo do poslednje četvrtine sa šansom za pobedu... mislim da je sve moguće. Imamo dva dana da se pripremimo na najbolji mogući način i to ćemo uraditi - dodao je Nedović.

Ekipa Crvene zvezde će nakon današnjeg treninga bodriti fudbalere na stadionu "Luj II" u Monaku na utakmici Lige Evropa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading