NJIH TROJICA U POSTAVI? TO JE SAMOUBISTVO Čuveni stručnjak ima savet za trenera Zvezde
Printscreen You tube

Košarkaši Crvene zvezde igraju sa mnogo oscilacija na startu sezone. U Admiral Bet ABA ligi imaju sve četiri pobede, dok su u Evroligi na skoru 1-5.

Dolaskom Luke Vildoze i oporavkom Nemanje Nedovića vide se određeni obrisi u igri tima. Došlo je i do razlaza saradnje sa Džejlenom Adamsom, pa bi ubrzo trebalo da postanu mnogo jasnije i uloge pojedinaca.

Upravo je o tome pričao iskusni srpski trener Vlade Đurović koji je imao i jedan savet za mlađeg kolegu i šefa struke crveno-belih Vladimira Jovanovića.

Pred meč sa Zadrom (ponedeljak 18 časova) istakao je da je srpski tim apsolutni favorit, a onda je analizirao sastav ekipe. Prema njegovom mišljenju startna petorka je jasna i ti igrači trebalo bi da igraju znatno više, sa manjim brojem izmena.

- Vildoza je tu, pa bih rekao da se u Zvezdi iskristalisala prva postava koja bi trebalo da igra 25 do 30 minuta. To su dva visoka stranca Bentil i Martin, zatim Vildoza, Nedović i Dobrić. Mitrović je povređen, Petrušev je tu, Ivanović. Ne slažem se kada igraju Marković, Lazić i Lazarević zajedno. To je moja kritika, primedba za Vladu Jovanovića što ne mora da uvaži niti će. Trojica igrača odbrambenih karakteristika kao što su njih trojica mi liči na "samoubistvo". Tako je počela utakmica sa Bajernom, smatram da treba da počne postava koja može lakše da postigne koš - rekao je Đurović prilikom gostovanja na "Areni sport".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading