GRMI NA SVE STRANE! Luka Dončić uzeo 205 miliona od Dalasa za novi ugovor, pa slavio uz hitove velike balkanske megazvezde (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Luka Dončić je potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Dalasom, vredan čak 207 miliona dolara, a koliko ga poštuju u klubu iz Teksasa najbolje govori činjenica da su mu "došli na noge".

Čelnici Maveriksa došli su u Sloveniju i tamo organizovali potpis ugovor sa Dončićem, potom su odgovarali na pitanja medija, a naravno ništa nije moglo da prođe i bez velike zabave nakon istorijskog dogovora za koji je ubrzo saznala čitava planeta.

Dončić je napravio pravu balkansku proslavu na kojoj je gost bila i jedna od popularnijih pevaćica na ovim prostorima - Severina.

Među zvanicama  bili su saigrači iz reprezentacije Slovenije, kao i Boban Marjanović, njegov veliki prijatelj i saigrač iz Dalasa, koji je takođe potpisao novi ugovor sa Maveriksima. Sudeći po snimcima koji su završili na Instagramu, zabava je bila i više nego odlična, popularna Seve je zapalila atmosferu do maksimuma. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading