KAKAV MALERI! Otkriveno da li će Sonja moći da igra za Srbiju u Tokiju!
EPA-EFE/Kai Forsterling

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Marković rekao je danas za "RTS" da su šanse da veslač Miloš Vasić nastupi na Olimpijskim igrama male, dok je situacija oko njegove supruge i košarkaške reprezentativke Srbije Sonje Vasić nešto otpimističnija.

- Odlazeći u Tokio, utvrđeno je da je on pozitivan. Mi smo stalno u kontaktu sa našom ambasadom, ljudima koji tamo rade. Radimo na tome da ga povučemo iz Tokija. I dalje ne znamo šta će biti - rekao je Maljković. 

On je poručio da su male šanse da Miloš Vasić nastupi na Igrama u Japanu, ali da je sa Sonjom situacija malo drugačija.

- Pravila su takva da on tamo mora da bude 14 dana u karantinu. Što se tiče njegovog nastupa, ne bih hteo da prejudiciram, ali mislim da ne može. Ja mislim da neće moći i neko će morati da ga menja. Da li će biti ta snaga i brzina - neće. Jer podsetiću vas, Vasić i Mačković su ubedljivo prvi ove godine. Miloš ima temperaturu 38.5. Sonja je dobro, mnogo bolje od Miloša i verovatno će igrati - zaključio je Maljković.

Podsetimo, Sonja Vasić je određena da nosi zastavu Srbije na ceremoniji svečanog otvaranja zajedno sa vaterpolistom Filipom Filipovićem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading