PORODIČNI DANI Sonja i Miloš Vasić za Alo! o promenama u životu, braku, prazniku
Foto: Alo.rs

 

Sportski bračni par, Miloš i Sonja Vasić, prvi put mogu da uživaju u praznicima. Doskorašnja najbolja košarkašica Evrope više ne mora da juri za loptom, a ni zlatni veslač ne mora baš tih dana u čamac.

PORODIČNI DANI Sonja i Miloš Vasić za Alo! o promenama u životu, braku, prazniku

Alo/Marko Metlaš

 

Sonja je posle Olimpijskih igara u Tokiju iz patika uskočila u fotelju, postala je sportski direktor Olimpijskog komiteta Srbije. Za Alo! priča da joj prija promena.

- Iskreno da kažem, od mog „zbogom košarci“ sam malo odmarala. I to mi je prijalo. Sad kad imam puno radno vreme - od osam do četiri - potrebno mi je malo da se priviknem. Hvatam novi ritam u životu, učim, želim da napredujem. Novi posao mi je izuzetno interesantan, funkcija sportskog direktora me zanima, samim tim verujem da ću se snaći - sigurno i na ovom terenu zvuči naša trofejna košarkašica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Vasic (@vaskelaa)

 

Ljubav iz Rija

Ljubavna priča Sonje (devojačko) Petrović i Miloša Vasića je počela 2016. godine na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a brakom je krunisana tri leta kasnije u Beogradu. Glavni grad Srbije su tada izabrali kao polaznu stanicu za odlazak na takmičenja, a danas im je trajna adresa.

MVP Evrobasketa 2021. u Španiji, na kojem je naša reprezentacija osvojila zlatnu medalju, ističe da joj košarka u ovom momentu ne nedostaje:

- Nije mi se još desilo da osetim da mi fali teren. Od Tokija nisam loptu uzela u ruke! Valjda je i to još jedan pokazatelj da čvrsto stojim iza odluke da završim igračku karijeru. Znala sam da dolazi vreme da se taj deo mog života završava, i prija mi da sam konačno kod kuće.

PORODIČNI DANI Sonja i Miloš Vasić za Alo! o promenama u životu, braku, prazniku

EPA/Urs Flueeler

 

I, kako sad to izgleda...

- Miloš i ja vodimo normalan bračni život, tako da mi prijaju ove promene koje su došle. Mnogo sam rasterećenija. Opuštenija sam, mogu da uživam u nekim stvarima više nego pre.

 

 

I Vasiću, kaže, prija brejk.

- Meni je najbitnije što smo konačno zajedno. I to u Beogradu. Da ne moramo da budemo razdvojeni. Pre smo se stalno jurili na sve strane kako bismo se videli. Najbitnije je da smo uveče kući na okupu, a posebno se radujemo zajedničkim vikendima - oduševljeno će Miloš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading