ŽELJKO "PECNUO" NOVAKA! Đoković šmekerski reagovao na Obradovićevu izjavu!
Alo/A.V.

Trener Partizana Željko Obradović, prvi teniser sveta Novak Đoković i bivša srpska košarkašica Sonja Vasić govorili su o edukaciji mladih i roditelja za razvojni put vrhunskih sportista

Velikani srpskog sporta pričali su na panelu "Putem šampiona", na temu pružanje pomoći roditeljima budućih sportista kroz programe edukacije i šire podrške, u organizaciji Novakove fondacije.

Obradović je, pored ostalog, govorio o svom radu, motivima, potrebi čoveka da radi ono što voli.

- Da se vratimo na to šta gubimo i dobijamo, valjda je logično da radiš nešto što voliš, za to moraš malo i da se žrtvuješ. Ja uživam u svakom treningu, motivisan sam možda i najviše ikada - poručio je Obradović.

Popularni Žoc je zatim "pecnuo" Novaka rekavši da su navijači Partizana najbolji na svetu – samo dva dana nakon što je najbolji teniser sveta u „Pioniru“ bodrio Crvenu zvezdu u Evroligi.

- Navijači koji su najbolji na svetu... Hvala Novače - okrenuo se ka Novaku i nasmejao Obradović, na šta je Đoković uz osmeh aplaudirao. Jasno je bilo da je šala bila upućena na to što je Novak veliki navijač Zvezde.

- Kada oni krenu tu pesmu deset sekundi pre kraja, to je nešto neverovatno, moraš da odereš kolena za takve navijače, da ostaviš sve na terenu. Juče smo pobedili, ne znam ni sam kako smo pobedili - priznao je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading