Crvena zvezda
Alo Marko Metlas
Crvena zvezda

Alo Marko Metlas

Foto: Alo Marko Metlas

Napadač koji je proteklog leta bio na izlaznim vratima šampiona Srbije, posle nerealizovanog transfera vratio se u konkurenciju za superligaške utakmice, a pogoci u susretima sa Voždovcem i Mačvom nisu promakli selektoru Komorskih ostrva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Always an honor to play for my National Team ??

A post shared by El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31) on Oct 6, 2019 at 9:39pm PDT

Ben je vest o reprezentativnom pozivu podelio na Instagramu uz komentar: "Uvek je čast igrati za moj državni tim".

Pročitajte još:

Ipak, treba napomenuti da je Ben poziv dobio i za prethodno okupljanje nacionalnog tima i to u periodu kad je njegova klupska sudbina bila potpuno neizvesna.

Ostanak u Crvenoj zvezdi očigledno se nije negativno odrazio na igrača koji je u eri Vladana Milojevića dao značajan doprinos crveno-belima u domaćim takmičenjima i na internacionalnoj sceni. Upravo iz ovog razloga, uzimajući u obzir i aktuelne partije reprezentativca Komora, stručni štab kluba iz Ljutice Bogdana platio je lekciju prerano odrekavši se Bena za utakmice Lige šampiona.

Evo kako je Marin matirao golmana Napretka u poslednjoj sekundi utakmice! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 06.10.2019. 18:19 - 06.10.2019. 18:27 FK Crvena zvezda savladala je u gostima ekipu Napretka iz Kruševca sa 1:0. u okviru 11. kola Superlige Srbije. Napredak - Crvna zvezda, Foto: FK Crvena zvezda Prava drama je viđena u Kruševcu.

Podsetimo, Ben je u trenutku licenciranja igrača za grupnu fazu Lige šampiona već jednom nogom bio van Crvene zvezde pa ga crveno-beli nisu registrovali za elitno takmičenje zbog čega sad nije u konkurenciji za susrete sa Totenhemom, Olimpijakosom i Bajernom.

Bonus video: Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa