Kristijano Ronaldo
EPA / Paulo Novais
Kristijano Ronaldo

Printskrin

Kristijano Ronaldo, Foto: Printskrin

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo prava je zver od igrača, a nakon lekarsih pregleda u Juventusu ustanovljeno je da je predominantan u tri stvari u odnosu na sve ostale koji se bave ovim sportom i da dobijeni nalazi pokazuju da daleko prevazilazi telo prosečnog 33-godišnjaka.

Život sportsmena kakav je Ronaldo nikad nije bio sporan u fudbalskoj javnosti, ali sada je to potkrepljeno i medicinskim rezultatima. Naime, procenat masti u telu prespremnog Portugalca iznosi svega sedam što je za tri manje od prosečnog profesionalca.

Novi stanovnik Torina ima mišićnu masu od 50 odsto, što je za četiri više od profesionalnog fudbalera i može da razvije brzinu od 33,98 kilometara na sat što je najveća ikada na bilo kom takmičenju.

Podsetimo, Ronaldo je prošlog ponedeljka predstavljen kao novi igrač Juventusa u koji je prešao pomalo neočekivano posle devet uspešnih godina u Realu i činilo se da je jedina alternativa završetku karijere u madridskom klubu odlazak u SAD, Kinu ili neku treću atraktivnu destinaciju, ali je on pokazao da je poseban i u segmentu transfera.

Komentari (1)

Ja

24.07.2018 11:46

Pa naravno,jedan jedini,neponovljivi CR7 ???