Savo Milošević
Alo/Marko Metlaš
Savo Milošević, Foto: Alo/Marko Metlaš

Prelazni rok u Partizanu nije ni blizu kraja. U klubu su svesni da moraju da dovedu kvalitetne igrače ukoliko zaista žele da budu ozbiljan konkurent Zvezdi koja se brutalno Kataijem i Kangom.  Poslednje informacije su da je Ejal Golasa, jedan od najboljih igrača Makabija iz Tel Aviva, u pregovorima s klubom iz Humske. Zvezda Makabija iz Tel Aviva nalazi se na meti srpskog vicešampiona i transfer nije daleko od realizacije. 

Čovek koji je posrednik u poslu je Golasin zemljak, Bibras Natho. Iskusni vezista crno-belih odlično poznaje Ejala i za njega je imao samo reči hvale koje su stigle i do uprave Partizana. Vezisti Makabija iz Tel Aviva istekao je ugovor s prvakom Izraela, pa tako u Humsku može da dođe bez obeštećenja. To je sasvim sigurno olakšavajuća okolnost u realizaciji kompletnog posla.

Partizan već ima pet stranaca, a mogu da igraju samo četiri u Superligi, ali u klubu gledaju dalje, ka Ligi Evrope, a uz to ne bi bilo iznenađenje da do kraja prelaznog roka klub napuste Suma ili Sadik.  Golasa (28) je igrao za samo tri kluba u karijeri - PAOK, Makabi Haifu i Makabi Tel Aviv. U svakoj od ekipa ostavio je više nego dobar utisak i bio je nezamenljiv u startnih 11. Za reprezentaciju Izraela odigrao je 11 utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Danilo

30.07.2020 07:18

Bolje da pojure Miloša Jojića, em je naš em je provereno dobar.