Mihajlo Ristić
youtube/MBYT
Mihajlo Ristić

youtube/MBYT

Mihajlo Ristić, Foto: youtube/MBYT

Srpski reprezentativac, Uroš Spajić, je otkrio za Telegraf, da u Krasnodaru i dalje spominju meč sa Crvenom zvezdom i da ih to mnogo boli!

PROČITAJTE JOŠ:

"Spominjali su, kako nisu, naravno, prilično negativno, nije im ostalo uopšte u lepom sećanju. Stalno mi nabijaju na nos onaj gol što im je poništen" - kroz smeh će Spajić, podsetivši na pogodak Mihaila Ristića iz prve utakmice. 

Rekao je da se situacija u Zvezdi promenila od kad on nije više tamo i da mu je drago zbog toga!

"U toku sam potpuno, sve se okrenulo u Zvezdi u odnosu na vreme kada sam ja bio tu. Dobro je što je tako, šta mogu drugo da kažem, drago mi je, a naročito mi je drago zbog Miloja kog znam dugo, mnogo mi je drago zbog svega što je i on postigao do sada. Sve što mu želim je da zaokruži ovo duplom krunom" - rekao je bivši igrač Crvene zvezde. 

Pitali su ga za atmosferu u reprezentaciji i kakva je ona posle silnih otkaza fudbalera.

"Jeste se atmosfera malo popravila, još posle Nemačke je odmah bila bolja, a naročito posle Portugalaca. Momci su mladi, profesionalci i svako treba da brani svoje zemlje maksimalno, ko god da je na terenu" - rekao je za telegraf.

Napokon je i on dočekao svoju šansu u prvom timu Srbije koju ne želi da ispušta!

"Dočekah i ja svojih pet minuta konačno, još 2014. sam debitovao za reprezentaciju, kroz 5 godina sam možda dva ili tri okupljanja propustio. Šest nastupa do sad, rekao bi čovek "svako normalan bi se pokupio i otišao", ali verovao sam u sebe i namestilo se da dobijem šansu i da sve bude kako treba" - zaključio je Spajić.