"NORMALNO DA SU TIJANI PLAĆALI" Fudbaler bio vrlo blizak sa uhapšenom starletom - rekao sve što zna

Fudbaler Lazar Jeremić dugo poznaje starletu Tijanu Ajfon i tvrdi da joj je neko smestio hapšenje.

Tijana Ajfon u zatvoru
Tijana Ajfon u zatvoru, Foto: Alo!/ilustracija

Tijana Maksimović, alijas Tijana Ajfon uhapšena je prilikom prelaska reke čamcem sa još tri drugarice pod sumnjom da se bavila podvođenjem.

Fudbaler Lazar Jeremić se jako dobro poznaje sa uhapšenom starletom i ističe njene ljudske kvalitete: 

 

"Tijanu poznajem baš dugo. Znamo se sigurno deset godina, upoznali smo se u Knez Mihailovoj. Ona se pojavila, viša od mene za dve glave, počeli smo da se družimo pre nego što je postala popularna. Ona je imala tada baš dugu vezu, družili smo se baš, čuli smo se non-stop. Onda je ona otišla preko, ja otišao u "Zadrugu". Čuli smo se pre dve nedelje", priča Jera za Informer i dodaje:

"Što se tiče ove situacije, verujem da joj je neko smestio. Ona je mnogo dobra kao drug i kao čovek. Ne znam ni da li je neko nešto loše rekao o njoj kao osobi. To je čovek koji će u pola noći doći da ti da krv i da ti pomogne. Tako da mogu sve najbolje da kažem o njoj. Dosta joj njih piše, dobija ona skupocene poklone, sve to stoji, ali ja nijednog momenta nisam čuo da je povezana sa prostitucijom, da joj neko nešto plaća. Naravno, bilo je to sitno, plate joj piće, šalju joj skupocene poklone, to je danas normalno. Bila je sa jednim mojim drugom, fudbalerom. Ja ne poznajem nju iz tog nekog drugog sveta. Ona još pre 10 godina vuče želju za ljubavlju, da bude voljena, da se ostvari kao majka, ali vidim da je otvorila salon, pa sada ide u tom smeru. Ovo sve što se dešava nije prijatno, ovo što joj se desilo, iza toga stoji neko sigurno. Ja nju volim i poštujem", ispričao je Lazar Jeremić u intervjuu za Informer.rs.

 

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi