Pretučeni igrači FK "Sušica"
FK "Sušica"
Pretučeni igrači FK

FK "Sušica"

Pretučeni igrači FK "Sušica", Foto: FK

Fudbaleri srpskoligaša iz Kragujevca FK Sušica brutalno su pretučeni u svlačinoci prilikom gostovanja u Valjevu i utakmice sa FK Budućnost.

PROČITAJTE JOŠ:

To se tvrdi u saopštenju koje je potpisao Stevan Vidić, predsednik kluba. Prema njegovim rečima sve je krenulo u četvrtom minutu kada je domaći igrač zbog nesportskog starta dobio crveni karton.

- Od tog minuta domaća publika se pretvara u huligane, koji ne prestaju sa uvredama i pretnjama, a redara nigde na terenu. Pitamo se da li su redari izostali samo za ovu utakmicu, ili pak, to predstavlja stil igre FK Budućnost da zastrašivanjem dođu do nekoliko bodova - kaže se u saopštenju i naglašava da se utakmica završila pobedom domaćina, ali je gnev Valjevčana sve više tinjao i dostigao svoj vrhunac kada su izvršili organizovan i kolektivan napad na igrače FK Sušica.

Pretučeni igrači FK

FK "Sušica"

Pretučeni igrači FK "Sušica", Foto: FK

- Upali su u svlačionicu, gađali ih biciklama i flašama. Napominjemo da bi ovaj incident bio sprečen da je FK ,Budućnost postupao po pravilima Srpske lige i obezbedio prisustvo redara koji bi štitili gostujuće igrače. Huligani su svoj napad dalje usmerili na trenera FK Sušica i upravu, kojima su pored uvreda, bile upućivane i flaše. Fudbaleri FK Sušica su zaštitu očekivali ne samo od redara, već i od svojih kolega iz protivničnog tima - ističe se u saopštenju i naglašava da je to bila još jedna stvar koja je izostala sa utakmice jer je jedan od igrača domaćeg kluba udario najboljeg golgetera FK Sušica Nenada Đurđevića.

- Dakle, umesto da sportski i domaćinski ,,smire strasti“ igrači FK Budućnost stupaju na čelo pobesnele rulje - opisuje se u saopštenju atmosfera posle utakmice u Valjevu.

Radonjić dobio ŠAMARČINU na sred terena, Hrvat skočio da ga odbrani, a onda nastala opšta TARAPANA! (VIDEO)

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 22.09.2019. 08:06 Nemile scene sa utakmice Olimpik Marsej - Monpelje. Nemanja Radonjić, Foto: Printscreen Na utakmici Marseja i Monpeljea desile su se nemile scene u poslednjim minutima u kojima je učestvovao Nemanja Radonjić. Pri rezultatu 1:1 napadao je Monpelje, a lopta je došla do Radonjića koji je krenuo u kontranapad za Marsej.

Od Fudbalskog saveza Srbije tražiće se sankcionisanje ovakvog divljačkog ponašanja, kaže se na kraju saopštenja kragujevačkog kluba.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana