Navijači Norveške
Profimedia
Navijači Norveške

Profimedia

Navijači Norveške, Foto: Profimedia

Pedeset evra iz džepa, pa na Srbiju. Za norveški standard maltene smešan izdatak, ali se u zemlji fjordova ipak digla bura u iščekivanju okršaja „vikinga“ i naših „orlova“.

PROČITAJTE JOŠ:

Odluka Fudbalskog saveza Norveške da za martovski baraž za EP podigne cene ulaznice u odnosu na minule kvalifikacije nije naišla na odobravanje navijača. Oni su digli glas na društvenim mrežama, bune se što će da bi gledali svoju reprezentaciju u duelu sa Srbijom morati da plate više nego što su izdvajali za ovogodišnja gostovanja Španije i Švedske (izborile plasman na EP).

BARAŽ ZA EP

LIGA A

Island-Rumunija

Bugarska-Mađarska

LIGA B

BiH - S. Irska

Slovačka - R. Irska

LIGA C

Škotska-Izrael Norveška-Srbija

LIGA D

Gruzija-Belorusija

S. Makedonija - *Kosovo

*Reprezentacija samoproglašene države

S druge strane, jasno, savez brani odluku o poskupljenju.

- Mora se imati na umu da je to drugačiji meč od onih u kvalifikacijama. A i dalje imate kartu od 400 kruna za odrasle i 200 za decu - istakao je Kai-Erik Arstad, pomoćnik generalnog sekretara FSN-a.
Bilo kako bilo, ko želi da gleda borbu Norveške i Srbije 26. marta na „Ulevalu“ za prolaz u finale baraža za EP (drugi polufinalni par Škotska-Izrael), mora da plati 400 kruna (39 evra) ili 500 (49), dok je cena karte za decu 200 kruna (19 evra). Ulaznice će biti u prodaji od 11. decembra.

BONUS VIDEO

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!