Serhio Ramos
EPA/Rodrigo Jimenez
Serhio Ramos

EPA/Rodrigo Jimenez

Serhio Ramos, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Nema dogovora između Serhija Ramosa i Real Madrida.

Naime, kako tvrdi "Sport", kapiten Reala je šokiran, nije mu ponuđeno četvrto produženje ugovora, na koje je računao, niti će klub to uraditi narednog leta.

Florentino Perez neće ponuditi ništa, Ramosu ugovor ističe za godinu i po dana i on u ovom trenutku praktično ostaje bez sigurnosti, tačnije kada bude istekla obaveza imaće 35 godina.

PROČITAJTE JOŠ:

To je i razlog, Perez neće rizikovati, videće u kakvom je Ramos stanju, možda mu ponudi 2021. ugovor na godinu dana.

Kapiten koji je u Real stigao iz Sevilje 2005. to vidi kao nepoštovanje.

Real Madrid, Serhio Ramos

Tanjug/AP

Real Madrid, Serhio Ramos, Foto: Tanjug/AP

Jasno je da je priželjkivao makar trogodišnji ugovor odnosno produžetak do 2023. ima finansijskih problema zbog loših ulaganja, ali svakako da neće dobiti ono što ima sada, oko 12 miliona evra po sezoni.

Ramos naravno može da ode za 18 meseci, da igra u Americi ili možda u Aziji, ali ni tamo neće dobiti ovaj novac, priča se i da nije raspoložen da napusti Španiju.

Nije pomoglo ni što je legenda, preko nekih stvari se ne prelazi!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 10:25 Porodica je porodica. Salah, Mane, Staridž, Foto: AP/Jon Super Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Sadio Mane letos je odbio ponudu Real Madrida jer je veoma zadovoljan na Enfildu, navodi španski Don Balon.

Njegovi odnosi sa Perezom su zahladneli u proteklih par godina, prvo zbog svađe oko trenera Lopetegija, miniranja dolaska Antonija Kontea u Real, ali i opiranju da Murinjo opet bude trener.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana