Luka Jović
EPA/Rodrigo Jimenez
Karim Benzema

EPA/Jorge Zapata

Karim Benzema, Foto: EPA/Jorge Zapata

Centarfor Real Madrida Karim Benzema potpisaće novi ugovor do 2022. godine sa platom od 11 miliona evra po sezoni, prenose španski mediji.

Benzema je već dogovorio nove uslove sa kraljevskim klubom kako bi postao jedan od najplaćenijih igrača u timu Zinedina Zidana, tvrdi "El Chiringuito".

PROČITAJTE JOŠ:

To znači da će saradnja biti godinu dana duža u odnosu na sadašnju, započetu pre tačno deceniju nakon transfera iz Liona.

Luka Jović

EPA Rodrigo Jimenez

Luka Jović, Foto: EPA Rodrigo Jimenez

Benzema je i dalje prva opcija u samom napadu Reala, ispred srpskog fudbalera Luka Jovića, i ove sezone je dao šest golova na devet utakmica.

Mihajlovićeva ćerka surovo iskrena posle onoga što se dogodilo u nedelju, ovoliko emocije je teško podneti...

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 22:42 - 07.10.2019. 22:56 Nije ostala ravnodušna. Viktorija Mihajlović, Foto: Instagram/vickymiha Viktorija MIhajlović, jedna od dve ćerke srpskog trenera Siniše Mihajlovića, oglasila se posle Sinišine utakmice sa ekipom Lacija. Mihajlovićeva Bolonja odigrala je 2:2 sa ekipom Lacija, a na klupi je posle duže pauze bio srpski stručnjak.

Sa madridskim gigantom osvojio je čak četiri trofeja Lige šampiona i dve prvaka Španije.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Tofaša!

 

Komentari (1)

Djoka

09.10.2019 09:20

Da Luka nije srbin Zidan ga ne bi toliko mrzeo. Francuz gura svog zemljaka ali neće još dugo. Još jedan kiks u LŠ i biće zbogom.