Viktorija Mihajlović
Instagram/vickymiha
Viktorija Mihajlović

Instagram/vickymiha

Viktorija Mihajlović, Foto: Instagram/vickymiha

Viktorija MIhajlović, jedna od dve ćerke srpskog trenera Siniše Mihajlovića, oglasila se posle Sinišine utakmice sa ekipom Lacija.

Mihajlovićeva Bolonja odigrala je 2:2 sa ekipom Lacija, a na klupi je posle duže pauze bio srpski stručnjak. Naš stručnjak je tražio dozvolu od lekara da nekoliko dana pre nego što je bilo planirano napusti bolnicu i vodi svoju ekipu u meču sa svojim bivšim klubom Lacijom, gde je ostavio dubok trag.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je oduševilo navijače oba kluba koji su zajedno pred početak meča pristvovali liturgiji u lokalnoj katerdrali i pomolili se za zdravlje srpskog stručnjaka.

Na sve ovo nije ostala ravnodušna ni ''Mihina'' ćerka koja se oglasila emotivnom porukom na Instagramu.

"Moj otac mi nikada nije rekao kako da živim. On je živeo i ''naterao'' me da ga posmatram kako to radi. Čak i da nisi moj, da si neki stranac, isto toliko bih te volela", napisala je Viktorija na Instagramu.

Srpski legendarni fudbaler i sadašnji trener je od 8. septembra bio u bolnici kako bi primio drugu dozu hemoterapije u borbi protiv leukemije.

Aleksandar Kolarov ide u Crvenu zvezdu

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 07.10.2019. 20:30 Mediji na "Čizmi" već uveliko tvrde da levi bek želi put Beograda. Aleksandar Kolarov, Foto: Alo/Marko Metlaš Kapiten reprezentacije Srbije i levi bek Rome Aleksandar Kolarov ima ponudu od Crvene zvezde da pređe u njene redove.

Inače, meč u Bolonji je završen rezultatom 2:2.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Tofaša!