STRAVIČNI DETALJI OTMICE FUDBALERA Napadači jurili Terzića kroz Beograd, tukli ga i tražili mu novac! Spasila ga uhapšena devojka!

Mladi srpski reprezentativac je tokom noći preživeo pravu filmsku dramu.

Dejan Joveljić i Aleksa Terzić
Dejan Joveljić i Aleksa Terzić, Foto: Alo Marko Metlas

Policija je brzom akcijom u sredu ujutru uhapsila dvoje, od troje, napadača na fudbalera Aleksu Terzića (20), a reprezentativac Srbije i fudbaler Fiorentine je završio sa lakšim telesnim povredama: frakturom nosa, iščešenjem ruke, hematomima na glavi i licu.

Po povratku iz Niša, gde je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na autoputu oko Autokomande primetio je Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica. Aleksa je procenio da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra.

Pročitajte još

"U toku vožnje od Autokomande ka Gazeli presreo me je 'audi A6' sa zatamljenim staklima. Vozač je tada bez ikakvog razloga je pokušao da me zaustavi. Stao sam u blizini Gazele. Iz 'audija' je izašao meni nepoznati muškarac sa zadnjeg sedišta i vozač i krenuli ka meni", ispričao je mladi fudbaler.

Kidnapovali fudbalera!

AUTOR: Alo.rs/ Blic/ M. G. DATUM I VREME: 20.11.2019. 08:46 - 20.11.2019. 09:23 Prvo je došlo do svađe! Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida * Prvo je u saobraćaju došlo do svađe * Mladići pokušali da otmu fudbalera * Otmičari su uhapšeni u Kaluđerici Beogradska policija uhapsila je dvojicu mladića u Kaluđerici zbog sumnje da su noćas oko 3 sata ujutru na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina pokušali da otmu fudbalera Aleksu T.

Kako je rekao policajcima, u tom trenutku nepoznata devojka, koja je bila u 'audiju' sa otmičarima počela je da viče.

"Devojka iz 'audija' je povikala: 'Beži jer ćeš nadrljati'. Upalio sam kola i počeo da bežim. Na raskrnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je 'škoda' i udarila u 'BMW'. Rekli su mi: 'Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti' " prepričao je Terzić detelje drame.

"Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspeo sam da pobegnem", rekao je Terzić.

Fudbaler je nakon toga prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede-od hematoma na glavi do podliva.

Čitavu dramu video je jedan teksista koji je pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli Terzićevim automobilom do Kaluđerice, gde su ubrzo uhapšeni.

Rano jutros policija je privela jednog mladića i devojku, dok se za još jednim mladićem traga.

Bonus video: Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi