Večiti derbi
ALO!/Marko Metlaš
Večiti derbi

ALO!/Marko Metlaš

Večiti derbi, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je rekao da je 160. večiti derbi mogao da prođe i bez dramatične završnice. On je čestitao akterima iz obe ekipe i konstatovao da je viđen derbi koji je imao sve.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIJA IMA NOVOG-STAROG ŠAMPIONA! Zvezdi 160. večiti derbi i titula, Partizanu izmiče Evropa! (VIDEO + FOTO)

EL FARDU BEN! Pogledajte kako je Zvezda dospela do vođstva! (VIDEO)

FUBALERIMA PARTIZANA PORAZ U DERBIJU TEŠKO PAO Ostojić; Zvezda nas je uhvatila na spavanju

“Želeli smo da imamo posed, ali u derbiju je veliki ulog i mora da se preuzima više odgovornost i da se igra u zonama. Derbi je imao mnogo naboja, došli smo poraza na Banovom brdu, želeo sam da vidim reakciju igrača posle šamara koji smo dobili. Brideo je i bila je velika želja da dobijemo ovog protivnika. Ključni detalj utakmice bila je šansa za treći gol Ivanića. U tom trenutku bila bi stavljena tačka, ali desio se penal i doveo do toga da poslednje minute strepimo. Zato sam uveo trećeg štopera. Nije svojstveno za nas, ali hteli smo da zaključamo utakmicu“, rekao je Milojević

On smatra da je strah da ne pogreše vezao noge igračima.

Crvena zvezda - Partizan

ALO!/Marko Metlaš

Crvena zvezda - Partizan, Foto: ALO!/Marko Metlaš

“Ako je Vukanović dao 12 golova u Napretku trebalo bi da u Zvezdi da 50, ali to nije tako. Ovo je derbi, složio bih se da treba da bude bolje, sadržajnije, ali veliki je ulog, niko neće previše da rizikuje. Greška ostane u glavi, može da ostane i u karijeri... Na prošlom derbiju nismo ništa odigrali od onoga što smo trenirali“, dodao je Milojević.

“Za mene su svi kapiteni, Vujadin je sjajan dečko i igrač. Zbog taktičkih stvari opredelio sam se za ovaj tim. Šta vidim to i odredim“, istakao je Milojević.

Na pitanje koliko posto je Crvena zvezda već postala šampion, Milojević kaže:

“Sad treba da vam kažem ono ’50 jesmo, a 100 nismo’. Do kraja imaju još četiri meča i to treba da odradimo kako treba. Gledamo narednu utakmicu, svaka je teška, igramo s Vojvodinom ne bih prognozirao“.