Bojan Ostojić
FK Partizan
Bojan Ostojić

FK Partizan

Bojan Ostojić, Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić je posle poraza od Crvene zvezde istakao da je njegovu ekipu rival uhvatio na spavanju. Meč odigran na stadionu “Rajko Mitić“ je okončan rezultatom 2:1 u korist domaće ekipe.

“Čestitam Zvezdi na pobedi, dali su nam dva gola iz penala i kontranapada... U drugom poluvremenu smo držali loptu, uhvatili su nas na spavanju, primili smo golove iz situacija iz kojih nismo smeli da primimo pogotke“, rekao je Ostojić.

Posle ovog poraza Partizan je pao na petu poziciju, čemu su kumovali i rezultati utakmica između Čukaričkog i Radničkog, te Mladosti i Vojvodine.

“Moramo da se dižemo iz svega ovoga, znamo da smo u teškoj situaciji, nikome od igrača nije lako. Mislim da moramo da se okrenemo ka Kupu i revanš meču polufinala sa Radničkim“, naveo je Ostojić.

Iskusni defanzivac je ponovo zaigrao u večitom derbiju, zbog povrede standardnog centralnog odbrambenog igrača Marka Valijentea.

“Sada mi je osećaj nikakav... U prethodnih pet utakmica protiv Zvezde nisam imao poraz, ovo mi je prvi poraz u mečevima sa Zvezdom“, zaključio je Ostojić.