Ves Braun, legenda Mančester junajteda
Promo
Ves Braun, legenda Mančester junajteda

Promo

Ves Braun, legenda Mančester junajteda, Foto: Promo

Povodom zvaničnog početka Mančester junajted škole fudbala u Srbiji (16-20. septembar), Eurobank je ugostila glavnog trenera Mančester junajted škole fudbala, Robina van der Lana i fudbalsku legendu sa "Old Traforda", Vesa Brauna. 

PROČITAJTE JOŠ:

Jedinstvenu priliku da znanje stiču u svetski priznatoj školi fudbala dobili su mladi talenti iz cele zemlje, uzrasta 11 godina, ali i treneri koji će svoje znanje nastaviti da prenose na generacije koje tek dolaze. 

Ves Braun je izrazio zadovoljstvo što se ponovo nalazi u poseti Srbiji.

Škola Mančester junajteda u Staroj Pazovi

Promo

Škola Mančester junajteda u Staroj Pazovi, Foto: Promo

- Kao polaznik Mančester junajted škole, izuzetno sam srećan što deca u Srbiji imaju priliku da učestvuju u ovom programu treninga koji pruža jedinstveno iskustvo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde - rekao je Braun.

Švajcarac je krajnje iznenađen Đokovićem - ispričao događaj 5 minuta pred meč! "Nije ovo boks..."

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:56 - 19.09.2019. 17:03 Federer je otkrio svoja iskustva sa Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Rodžer Federer , Foto: Printscreen Youtube/US Open Tenn Rodžer Federer pričao je o tome kako je bilo igrati rame uz rame sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Federer je tokom Lejver kupa 2017.

Poslednji dan škole fudbala biće obeležen revijalnom utakmicom koju će mladi talenti, polaznici ove škole odigrati sa svojim vršnjacima iz fudbalskog kluba Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

Hasan Salihamidžić o meču u Minhenu i legendarnom polufinalu iz 1991. godine